reede, 10. august 2012

Kudumiskriis....


....õnneks või õnnetuseks hetkel selle käes ei vaevle. Mõnikord on ju nii et üks asi saab valmis ja uut nagu ei tahaks alustada, ühtegi head ideed mida kududa või heegeldada ei ole. Lihtsalt niisama istuda käed rüppes ka ei saa, ei suuda, käid nagu närviline kana ringi vaatad seda ja teist. Alustada mõne uue projektiga , aga see käib ka nagu sunniviisil, et käed lihtsalt paigal ei seisaks. Viimasel aja leidsin lahenduse sellele probleemile - lõpetan pooleliolevaid esemeid.


Kudumiskriis mind viimastel kuudel vaevanud ei ole , enne salli lõppu on juba uus idee , vahel ka mitmuses, peas oma kuju võtnud.

Hetkel olen Haapsalu sallide lainel -ikka veel. See sall siis kolmas. Kui ma Reesi blogis nägin Ingrid Rüütli mustrit , teadsin kohe, selle pean läbi kududma- enne ei jää hing rahule.


 Lõng  -Alevigist naturaal valge merino
Lõnga kulus - 90 gr
Salli mõõdud - 90cmx175cm
Muster - Ingrid Rüütli kiri
Uus sall on ka juba mõtetes -midagi karukelladega. Veidike pean Haapsalu sallidega vahet ja koon midagi kolmnurkset.

2 kommentaari:

  1. Hi Lena,
    I love your shawls and my husband has just ordered the silk /mohair one for me through Etsy. We are a Scottish couple living now between the Pacific Northwest and Hawaii. It will be perfect for both climates, the breezy Hawaiian nights and Northwest chilly days. Long ago I used to have a vintage one. Thank you for doing such beautiful work. Our daughter used to spin silk fibre and I always wished I could do such fine work but instead I paint. Best wishes, tanya@ tanyahill.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hi Tanya,
      Th.ank you, just discovered your kind comment. I hope you liked your shawl.

      Lena

      Kustuta

Kuusekirjaga ristimistekk

Haapsalu Räti raamatust Kuusekirjaga tekk. Lõngaks valisin pehme merino-kasmiiri-siidi segu 100gr/1400m. Teki mõõdud 120x120cm.